O autoru

Zovem se Emanuel Blagonić (ako to već niste vidjeli po domeni na kojoj se nalazi ovaj blog:)). Iako sam rodom iz Pule, trenutno (barem za sada) živim u Zagrebu.

Roditelj

Ja sam Lukin otac. Luka se rodio u godini kada je svijet trebao otići kvragu (dakle 2012.), ali sa svijetom se ništa nije dogodilo a moj se život promijenio naglavačke. Luka je donio puno sreće u moj život, pa iako me razni problemi nisu zaobilazili zadnje dvije godine, Luka je uvijek moje svijetlo na kraju tunela. Malo je reći da mi je on inspiracija i da me tjera da idem naprijed, budem bolji, ali i da istražim što to znači biti dobar i odgovoran (nažalost razvedeni) roditelj.

Posao

Bavim se dizajnom. S bratom sam osnovao agenciju Blagonić Brothers, a suosnivač sam i prve hrvatske WordPress agencije Tailored Development koja se bavi izradom kompleksnih web projekata na – WordPressu. Inače sam aktivan član web dizajnerske zajednice u Hrvatskoj. Ponekad držim i predavanja na temu dizajna sučelja, dizajna web stranica, dizajna za touch screen… Da, jako volim dizajn.

Na društvenim mrežama

Često sam na društvenim mrežama. Kako volim pisati, tako svako malo nešto (poduže) napišem na Facebooku. Na Twitteru se odazivam na @emanuelblagonic, a jako volim i Instagram.

Iako cijenim svoju privatnost, sve što pišem na internetu (pod svojim imenom) je moje mišljenje i uvijek stojim iza svega što napišem.


Newsletter

Newsletter (u klasičnom smislu) za sada ne postoji. Ako želite primiti obavijest kada objavim novi članak, upišite svoj email u za to predviđeno polje na desnom dijelu stranice (kućica “Novi članci na email“). Email se šalje automatski nakon objave novog članka.

Komentiranje na blogu

Iako toleriram razmjenu mišljenja, pa čak i onih koji se ne slažu sa mojim svjetonazorima, svako “pljuvanje”, omalovažavanje i govor mržnje neću tolerirati i molim vas da takve komentare ne ostavljate na ovom blogu.

Tajne i sve neke pametne stvari